PRODUKTKATEGORIER

We keep you breathing

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som går att kombinera och bygga ihop med masker, huvor, skärmar och hjälmar i ett komplett system tillsammans med olika filter och tillbehör. Våra produkter är flexibla och kan anpassas enligt individuella preferenser vad gäller komfort, samt enligt arbetsplatsens krav och behov. Som vägledning använder vi symboler som anger de möjliga andningsskyddslösningarna.

Filter

Halvmask

Helmask

Fläkt

Tryckluft

Huva

Skärm

Hjälm

Hitta ditt system

Halvmasker och helmasker kan bäras som de är, eller i kombination med antingen fläktenheter eller tryckluftsslang. På samma sätt kan våra hjälmar, skärmar och huvor användas med fläktenheter och olika tryckluftslösningar. Vår filosofi går ut på att göra det enkelt för användaren att hitta rätt skydd.

Väljer du Sundström väljer du garanterat hög skyddseffekt, optimal komfort och lång livslängd. Du får snabbt valuta för pengarna i form av en nöjd arbetsstyrka som är väl skyddad enligt alla krav och standarder, och som kan arbeta mer effektivt.

Kontakta oss idag, så hjälper vi dig hitta rätt system för just din verksamhet.

Senaste artiklar:
Perfekt passform

Perfekt passform

En storlek passar inte alla. Om man använder en halv- eller helmask som är för liten eller för stor riskerar man att andningsskyddets skyddsnivå minskar drastiskt eller helt uteblir.

Beard

Skägg

För att uppnå perfekt passform med en tätsittande mask måste du vara renrakad varje dag. Har du skägg, mustasch eller polisonger, så krävs en annan typ av andningsskydd.

Silica dust

Kvartsdamm

Damm som innehåller kvartspartiklar är en hälsofara, och kan finnas på många arbetsplatser. Kvartsdamm som andas in kan ge upphov till sjukdomar, som silikos (stendammslunga), KOL kronisk obstruktiv lungsjukdom som är obotliga lungsjukdomar.