Produkter

Produkter

Väljer du Sundström väljer du garanterat hög skyddseffekt, optimal komfort och lång livslängd. Du får snabbt valuta för pengarna i form av en nöjd arbetsstyrka som är väl skyddad enligt alla krav och standarder, och som kan arbeta mer effektivt. Vi kan erbjuda ett brett utbud av produkter som går att kombinera och bygga ihop med masker, huvor, skärmar och hjälmar i ett komplett system tillsammans med olika filter och tillbehör. Våra produkter är flexibla och kan anpassas enligt individuella preferenser vad gäller komfort, samt enligt arbetsplatsens krav och behov. All tillverkning och produktutveckling sker i Lagan i Småland.

Filter

Halvmask

Helmask

Fläkt

Tryckluft

Huva

Skärm

Hjälm

Hitta ditt system

Halvmasker och helmasker kan bäras som de är, eller i kombination med antingen fläktenheter eller tryckluftsslang. På samma sätt kan våra hjälmar, skärmar och huvor användas med fläktenheter och olika tryckluftslösningar. Vår filosofi går ut på att göra det enkelt för användaren att hitta rätt skydd. Som vägledning använder vi symboler som anger de möjliga andningsskyddslösningarna.

SR 900 System

Halvmasken SR 900 är ett exempel på ett komplett system som enkelt kan anpassas till användaren, den fysiska insatsen och arbetsplatsens krav och behov. SR 900 kan utrustas med ett filter, en fläktenhet eller en tryckluftstillsats, och kombineras med en rad olika tillbehör för att skydda ögon och huvud. Systemet ovan är ett exempel med en SR 900 som har anpassats till fysiskt ansträngande arbete i en miljö med hög exponering av både partiklar och gaser.