Vi designar och tillverkar andningsskydd i världsklass

Sundström Safety skyddar människor från förorenad luft. Vårt mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden. Idag kan vi presentera ett kompatibelt och påbyggbart produktsortiment flexibelt och anpassningsbart efter såväl den personliga bekvämligheten som arbetsplatsens krav och behov.

Genom åren har vi satsat stora resurser på produktutveckling av användarvänliga och individuellt anpassade andningsskydd av högsta kvalitet. Idag kan vi presentera ett kompatibelt och påbyggbart produktsortiment med mask, huva, skärm eller hjälm i komplett system tillsammans med olika filter och tillbehör. Flexibelt och anpassningsbart efter såväl den personliga bekvämligheten som arbetsplatsens krav och behov.

När Ivan Sundström grundade företaget 1926 så kunde han omöjligt föreställa sig dagens exportinriktade verksamhet. Idag drivs företaget vidare av tredje generationen och i samma anda som när det startades.

Viljan att fortsätta ta fram ännu bättre andningsskydd lever i allra högsta grad.


VÅRT FLEXIBLA SYSTEM GÖR ARBETET BÅDE BEKVÄMARE, SÄKRARE OCH EFFEKTIVARE.

Vårt huvudkontor ligger i småländska Lagan, strax utanför Ljungby. Här finns även vår utvecklingsavdelning och vår moderna produktionsanläggning för alla våra produkter. Sundström har för närvarande över 160 anställda. De flesta arbetar i Lagan, men vi har även försäljningsorganisationer i Europa, Asien och USA. Verksamheten omsätter cirka 450 miljoner SEK och produkterna marknadsförs och säljs i över 30 länder genom väletablerade partnerskap med distributörer.