keep breathing

VI DESIGNAR OCH TILLVERKAR ANDNINGSSKYDD I VÄRLDSKLASS

Sundström Safety skyddar människor från förorenad luft och nöjer oss inte med att bara uppfylla myndigheternas krav. Vårt mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden.

Genom åren har vi satsat stora resurser på produktutveckling av användarvänliga och individuellt anpassade andningsskydd av högsta kvalitet. Idag kan vi presentera ett kompatibelt och påbyggbart produktsortiment flexibelt och anpassningsbart efter såväl den personliga bekvämligheten som arbetsplatsens krav och behov.

Andningsskydd sedan 1926

MÄNNISKAN BEHÖVER SKYDDAS FRÅN HÄLSOVÅDLIG LUFT

Sundström Safety AB grundades redan 1926 av bergsingenjör Ivan Sundström, som tidigt såg behovet av att skydda gruvarbetarnas ögon och lungor. Innan det är för sent. Eftersom sjukdomar, som orsakas av att andas in förorenad luft, ofta tar lång tid att utveckla är det lätt att blunda för allvaret. Ett bra andnings-skydd måste vara enkelt och bekvämt att använda.

Idag är det tredje generationen Sundström som fortsätter att driva företaget i samma anda.

ETT BRA ANDNINGSSKYDD MÅSTE VARA ENKELT OCH BEKVÄMT ATT ANVÄNDA

VÅRT FLEXIBLA SYSTEM GÖR ARBETET BÅDE BEKVÄMARE, SÄKRARE OCH EFFEKTIVARE

Basen i Sundström Safetys System är alltid själva andningsskyddet över näsa och mun. Skydden ska väga så lite som möjligt och ha stor tätningsyta mot ansiktet så att den sitter bekvämt. Det ska gå att prata, skratta, vrida på huvudet och röra sig fritt. Det kompletta andningsskyddet väljs ut med hänsyn till person, ansträngning, arbetsmiljö, skyddskrav och behov. Många produkter i våra system är kompatibla med varandra, kan växla tillbehör och kompletteras över tid. Du är alltid garanterad högsta skyddsklass, bästa komfort och längsta livslängd.